Made of Stardust

  • Share it:

 

Πολυβραβευμένος, μπαμπάς και ελεύθερο πνεύμα.

stardustphotography venetti myholydays18

Γνωρίστε τον Αλέξανδρο Τσιτουρίδη

 aka

I ♥ Stardust Photography

stardustphotography venetti myholydays19stardustphotography venetti myholydays

 

Ο Alexandros Tsitouridis, ανήκει στην κατηγορία των Ανθρώπων που πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας, ενώ παράλληλα χαράσσει τη δική του, ξεχωριστή πορεία.

 

stardustphotography venetti myholydays14stardustphotography venetti myholydays10stardustphotography venetti myholydays13

 

Από το 2015 έχει κατακτήσει αμέτρητα βραβεία και διεθνείς τίτλους, ενώ το 2016 κέρδισε το βραβείο, Photographer of the Year 2016, για το MPIOΤο άστρο του Alex, λάμπει τόσο δυνατά, καθιστώντας τον έναν από τους πιο χαμογελαστούς και πολυβραβευμένους φωτογράφους στην Ελλάδα.

 

stardustphotography venetti myholydays12

Venue: Canaves Oia Luxury Resort and VillasWedding Dress: Anna VenetiMua & Hair Stylist: Adriana FountzoulaModel: Katya Tarabanko
 
Τα φωτογραφικά του album, ξεχωρίζουν και έχουν διακριθεί και αυτά με τη σειρά τους, τόσο σε ελληνικούς όσο και διεθνείς διαγωνισμούς.
 

alextsitouridis stardustphotography myholydays 1

 

Με την έντονα κινηματογραφική του ματιά και το ελεύθερο του πνεύμα, ο Alex Tsitouridis, επενδύει στη διαχρονικότητα της εικόνας και την αποτύπωση των πιο δυνατών συναισθημάτων.

''Η βασική φιλοσοφία μου πάνω στην οποία στηρίζω την δημιουργία και την πορεία της Stardust είναι η συνεχής προσπάθεια για την δημιουργία εικόνων που θα μετρήσουν για μια ζωή. Η αποτύπωση των αναμνήσεων ενός ζευγαριού, της οικογένειας που τώρα ξεκινά, είναι μια σοβαρή υπόθεση για εμάς. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε εκείνη την εικόνα που είναι πολύτιμη σήμερα και που θα γίνει ανεκτίμητη για τα παιδιά μας και τις γεννεές που θα ακολουθήσουν.''

 

19984127 10156399900187519 1101724578294621762 o

 

Η μεγαλύτερη δική του επένδυση, όπως εξομολογείται ο ίδιος, είναι η δημιουργία της υπέροχης οικογένειας των τεσσάρων άλφα (Αλέξανδρος, Αντριάνα, Άγγελος, Άρης). Η αγάπη, η υπομονή και η στήριξη της γυναίκας του, τον βοήθησαν να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, ενώ η έλευση των δύο του γιών έχει μετουσιώσει τη ζωή τους σε άλλο επίπεδο, ολοκληρώνοντας την ουσιαστικά.

 

alextsitouridis stardustphotography myholydays 2tsitouridis alex starduststudioalextsitouridis stardustphotography myholydays 4

 

Ο Alex, από μικρός ήταν ερωτευμένος με την εικόνα και τη φωτογραφία, αλλά κατάφερε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπά, στην ηλικία των σαράντα (40), όπου άφησε πίσω του την εικοσαετή πορεία του, στη τουριστική βιομηχανία, για να ακολουθήσει το όνειρο του.

 

 ALX0123 Editstardustphotography zoegiakoumatou myholydays 2stardustphotography zoegiakoumatou myholydays 1

Wedding Dress: Zoi GiakoumatouMua: Theoni StravokefalouHair Stylist: Zoe Dritsoula
 
Το Stardust Studio, είναι το σημείο εκείνο, όπου η εικόνα μετουσιώνεται σε τέχνη.
Είναι εκεί όπου συναντιούνται τα αληθινά συναισθήματα και δημιουργούνται οι πιο μαγικές αναμνήσεις.

 

Photography: Alexandros Tsirouridis

All Rights Reserved ©

© Copyright 2024 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki